Co je to?
Výraz, termín, definice slova Unisex. Co znamená odborný pojem Unisex z kategorie Kultura?

Co je Unisex?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Unisex

Unisex je pojem, se kterým se nejčastěji setkáme v módě. Jako unisex je označován takový styl textilu, který se hodí pro muže i ženy, unisex móda je v tomto smyslu univerzální. Může se jednat o styl streetwear, casualwear nebo o sportovní a volnočasové oblečení. Unisex může být i kosmetika - např. deodoranty. Pojem se používá od 60. let 20. století.

Co je to Unisex? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Unisex. Co znamená odborný pojem Unisex z kategorie Kultura?

Omlouváme se za případné chyby, které se mohou vyskytnout na našich webových stránkách. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Definici slova Unisex můžete sdílet s přáteli a kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Heslo Unisex je v kategorii kultura

Klíčová slova: termín, význam slova, informace, wiki, kultura, přesný význam, heslo, slovo, slovník, přesný výraz, co je to Unisex?, význam pojmu, terminologie, Unisex, definice pojmu, kultura, pojem, co to je


Pojem Unisex je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Unisex? Definice slova, termínu z Wikipedie

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Unisex je pojem užívaný pro věci nezávislé na pohlaví, případně vhodné pro obě pohlaví. Výraz může být i synonymem pro genderovou slepotu.

Internetové odkazy na vyhledávače

Zkusit najít frázi Unisex ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Unisex ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Unisex na Youtube

Zkusit najít Unisex ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat heslo Unisex ve fulltextu Seznam.cz

Najít slovo Unisex na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Unisex například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Často hledané pojmy, výrazy, odborné termíny a slova

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Unisex? resp. co to je Unisex? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Unisex, odpověď na dotaz co je to Unisex?. Víte např. kdo to je Tom Hiddleston? Znáte a víte kdo je Ájatolláh? Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. podle toho o jaký obor se jedná. Doporučujeme vám proto porozhlédnout se v jiných kategoriích (než kultura). Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, významy slov, zajímavosti, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to šotouš a kde ho můžete potkat? Pokud ne, dozvíte se to z našich partnerských stránek zde.