Co je to?
Výraz, termín, definice slova Post Bellum. Co znamená odborný pojem Post Bellum z kategorie Kultura?

Co je Post Bellum?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Post Bellum?

Post Bellum je pojem z oblasti kultury. Jedná se o název neziskové organizace, která vznikla v roce 2001 a jejím cílem je vyhledávání pamětníků nejvýznamnějších okamžiků 20. století a nahrávání jejich vzpomínek. Zakladateli organizace jsou někteří čeští historici a novináři, kteří se setkali na pietních akcích a došli k názoru, že příběhy pamětníků by měly být vyprávěny, zaznamenávány a šířeny.
Výsledkem práce organizace Post Bellum je soubor vzpomínek různých osobností, jejich deníky, fotografie a další předmětů, nazvaný Paměť národa.

Co je to Post Bellum? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Post Bellum. Co znamená odborný pojem Post Bellum z kategorie Kultura?

Pečlivě jsme zkontrolovali všechny informace a údaje. Přesto však nevylučujeme, že je v textech chyba. Text napsán pro Superia.cz

Definici slova Post Bellum můžete sdílet s přáteli a kamarády na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Pojem Post Bellum je v kategorii kultura

Klíčová slova: slovo, definice, odborné názvosloví, význam pojmu, co je to Post Bellum?, Post Bellum, kultura, kultura, názvosloví, popis, slovník, přesný význam, synonymum, termín, definice pojmu, formulace, co znamená, lexikon


Pojem Post Bellum je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o termínu Post Bellum píše následující

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Post Bellum je obecně prospěšná společnost (o. p. s.), která se zabývá zaznamenáváním a archivací vzpomínek pamětníků významných historických událostí. Z těchto materiálů připravuje výstavy a spolupracuje s nejrůznějšími médii (rozhlas, televize, noviny, internet) na výrobě dokumentárních pořadů. Základem jeho činnosti je uchování nasbíraného zvukového, obrazového a textového materiálu a jeho prezentace široké veřejnosti.

Zkuste zjistit více informací o slovu Post Bellum v následujících zdrojích

Najít termín Post Bellum ve vyhledávači Yandex

Najít heslo Post Bellum ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat frázi Post Bellum ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat slovo Post Bellum na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Post Bellum na Youtube

Vyhledat slovo Post Bellum na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Post Bellum například ve Wikislovníku, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v evropském vyhledávači Qwant, ve Wikizdrojích nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr náhodných odborných termínů, pojmů a hesel

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku co je to Post Bellum? resp. co to je Post Bellum? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Post Bellum, odpověď na dotaz co je to Post Bellum?. Víte např. kdo to je Sabina Remundová? Znáte a víte kdo je Lukáš Wagenknecht? Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste najít odborný termín i v jiné sekci než v kultura. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, významy slov, slovníková hesla, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Osvěžte si plochu vaše počítače tím, že na ni umístíte nějakou pěknou tapetu. Vyberte si z mnoha kategorií o květin až po tapety aut.