Co je to?
Definice výrazu Skipas. Co znamená odborný pojem Skipas z kategorie Sport?

Co je Skipas?

Co znamená termín Skipas? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Skipas je poukázka nebo potvrzení předplatného ve formě lístku, vizitky nebo čipu, které slouží jako zásobník pro určitý počet použití lyžařského vleku. Většinou platí jen v jednom určeném lyžařském areálu a na určitou dobu, například jeden den či týden, více dní. Existuje i multičasová varianta.
Skipas není závislý na osobě majitele, je tedy přenosný. Lze ho zakoupit přímo namístě nebo předem, například online. Slovo skipass má původ v angličtině. V současnosti se možnosti této permanentky stále rozšiřují, lyžařská centra se spojují a nabízejí společné skipasy, vzniká i český a evropský skipas.


Co je to Skipas? Význam slova, termín, Definice výrazu Skipas. Co znamená odborný pojem Skipas z kategorie Sport?

Vyhrazujeme si možnost chyb v textech. Sepsáno redaktory Superia.cz

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Pojem Skipas je v sekci sport

Klíčová slova: informace, heslo, lexikon, význam, slovník, vysvětlení, přesný výraz, názvosloví, odborné názvosloví, popis, význam slova, význam pojmu, odborný výraz, co to je, co znamená, sport, formulace, pojem


Pojem Skipas je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Skipas? Definice termínu, výrazu z Wikipedie

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Skipass je lístek, respektive poukázka na lyžování v určitém lyžařském areálu na určitý čas. Nejedná se tedy o lístek na jednotlivou cestu, ale určitou banku, která umožňuje vykonat více času na vleku. Slovo pochází z anglického ski pass.

Více informací o slovu Skipas doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít termín Skipas na Google.cz

Najít pojem Skipas ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Skipas ve Wikimedia Commons

Hledat frázi Skipas ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat frázi Skipas ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít pojem Skipas ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Skipas například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, v evropském vyhledávači Qwant, ve videích na Youtube nebo v Lingea slovnících.

Víte, co znamenají tato slova, odborné termíny a pojmy?

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co je to Skipas? resp. jaká je definice slova Skipas? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Skipas, odpověď na dotaz co je to Skipas?. Víte např. kdo to je Hanebník? Znáte a víte kdo je Alicia Vikander? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste hledání odborného pojmu Skipas i v jiné kategorii než je sekce sport. Některé texty obsahují odkaz a krátkou citaci z české Wikipedie. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na přesné vysvětlení slov, významy slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, slovníková hesla, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.