Co je to?
Výraz, termín, definice slova Jestřábí oko. Co znamená odborný pojem Jestřábí oko z kategorie Sport?

Co je Jestřábí oko?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova Jestřábí oko

Jestřábí oko, anglickým názvem Hawk-Eye, je název elektronického zařízení určeného ke sledování dopadů míčů v různých druzích sportů, např. tenise, volejbalu, fotbalu a jiných sportech. Název získal systém podle svého tvůrce Paula Hawkinse.
Jestřábí oko funguje na základě obrazů z různých úhlů, které snímají kamery na různých místech v okolí hrací plochy. Obrazy jsou velmi rychle převáděny do trojrozměru a výsledek lze vidět na připojené obrazovce. Kromě dalších funkcí slouží k objektivnímu rozhodování o sporných míčích.


Co je to Jestřábí oko? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Jestřábí oko. Co znamená odborný pojem Jestřábí oko z kategorie Sport?

Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Jestřábí oko? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Termín Jestřábí oko je v kategorii sport

Klíčová slova: názvosloví, vysvětlení, odborný výraz, co je to Jestřábí oko?, synonymum, heslo, přesný význam, slovo, význam slova, wiki, pojem, sport, Jestřábí oko, definice, formulace, informace, sport, lexikon


Pojem Jestřábí oko je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Jestřábí oko? Definice slova, výraz, termín z Wikipedie

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Jestřábí oko (anglicky: Hawk-Eye) je elektronický systém monitorující dopady míčů v tenise, kriketu, badmintonu, hurlingu, volejbalu, fotbalu, snookeru, rugby union a dalších sportech.

Více informací o slovu Jestřábí oko doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Jestřábí oko ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat heslo Jestřábí oko na Google obrázcích

Vyhledat výraz Jestřábí oko ve Wikizdrojích

Zkusit najít slovo Jestřábí oko ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat heslo Jestřábí oko na Google.cz

Vyhledat heslo Jestřábí oko ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Jestřábí oko například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Lingea slovnících, ve fulltextu Yahoo.com, ve videích na Youtube nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Další vybraná hesla, odborné termíny a pojmy

Na této webové stránce jste se dozvěděli co znamená Jestřábí oko? resp. co znamená slovo Jestřábí oko? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Jestřábí oko, odpověď na dotaz co je to Jestřábí oko?. Víte např. kdo to je Balbutik? Znáte a víte kdo je Joseph John Thomson? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. v různých oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie sport. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího zajímavosti, slovníková hesla, významy slov, popisy termínů, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Pýcha, pytel, pysk ... Víte jak to pokračuje dál? Pokud ne, odpověď naleznete tady.