Co je to?
Definice výrazu, termínu Paddleboard. Co znamená odborný pojem Paddleboard z kategorie Sport?

Co je Paddleboard?

Co znamená termín Paddleboard? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Paddleboard čili Stand Up Paddling je aktivita, která se řadí mezi všestranně relaxační sporty. Označuje se také zkratkou SUP. Jezdec se pohybuje na plováku pomocí dlouhého pádla. Může přitom stát, klečet nebo sedět, může se po plováku přemisťovat. Jde o aktivitu, kterou je možno využívat v jakémkoli věku a kondici, protože se jedná o jednoduchou činnost, která je velice prospěšná zdraví. Není potřeba složité výuky, stačí několik minut instrukcí a začátečník se na plováku může lehce pohybovat po vodní hladině.
Paddleboard celkově posiluje svalstvo, takže je dobrou prevencí pro bolesti zad nebo kloubů. Zvyšuje fyzickou kondici, může být využit při tvarování postavy nebo hubnutí. Je ho možno pojmout jako relaxační aktivitu a způsob odpočinku. Projíždět se na plováku je možno na jezerech, řekách i mořích. Užijí si ho i milovníci adrenalinu, pokud budou překonávat vlny nebo použijí speciální rychlostní plovák.


Co je to Paddleboard? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Paddleboard. Co znamená odborný pojem Paddleboard z kategorie Sport?

Neručíme za aktuálnost a správnost uvedených informací, chyby vyhrazeny. Text vytvořen pro Superia.cz

Zaujala vás definice slova Paddleboard? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Termín Paddleboard je v kategorii sport

Klíčová slova: vysvětlení, heslo, význam slova, přesný výraz, slovník, lexikon, přesný význam, odborný výraz, co znamená, názvosloví, slovo, význam, synonymum, wiki, formulace, co je to Paddleboard?, termín, Paddleboard


Pojem Paddleboard je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Vyhledat heslo Paddleboard na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Paddleboard ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít výraz Paddleboard ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít termín Paddleboard ve Wikipedii

Najít termín Paddleboard ve vyhledávači Yandex

Najít výraz Paddleboard ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Paddleboard například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v evropském vyhledávači Qwant, ve Wikislovníku nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Nyní už nejspíš víte co znamená Paddleboard? resp. jaký je přesný význam slova Paddleboard? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Paddleboard, odpověď na dotaz co je to Paddleboard?. Víte např. kdo to je Filip Neusser? Znáte a víte kdo je Jitka Smutná? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. v různých oborech lidské činnosti. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je sport. U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, slovníková hesla, významy slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Víte co znamená zkratka AYOR, JFGI nebo WIYF? Tyto a další zkratky naleznete na našem spřáteleném webu.