Co je to?
Definice výrazu, termínu Slopestyle. Co znamená odborný pojem Slopestyle z kategorie Sport?

Co je Slopestyle?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Slopestyle?

Slopestyle je divácky atraktivní disciplína zimních sportů, která v sobě spojuje akrobatické lyžování a snowboarding. Závodník má za úkol sjet trať s umělými překážkami, na nichž má předvést co nejvíce triků. Závodníci mohou kromě snowboardu jet i na lyžích. Slopestyle se objevil na poslední zimní olympiádě v Soči.


Co je to Slopestyle? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Slopestyle. Co znamená odborný pojem Slopestyle z kategorie Sport?

Veškeré texty jsou bez záruky. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Pojem Slopestyle je v kategorii sport

Klíčová slova: slovník, sport, formulace, Slopestyle, přesný výraz, přesný význam, vysvětlení, slovo, pojem, sport, odborné názvosloví, synonymum, význam pojmu, definice, wiki, heslo, informace, lexikon


Pojem Slopestyle je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Slopestyle?

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Slopestyle (jízda ve snowparku) je disciplína akrobatického lyžování a snowboardingu, při níž závodník sjíždí trať s umělými překážkami, na nichž se snaží předvést co největší množství co nejobtížnějších triků. Nejdříve se tato disciplína začala provádět na snowboardu, dnes kromě lyží a snowboardu, které jsou nejpoužívanější, se jezdí tímto způsobem i v dalších sportech (např. na kole).

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Slopestyle ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Slopestyle ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít pojem Slopestyle ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít heslo Slopestyle ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat heslo Slopestyle na Google.cz

Hledat pojem Slopestyle ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Slopestyle například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, ve vyhledávači Seznam.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Teďka už zajisté víte co je to Slopestyle? resp. co vlastně znamená slovo Slopestyle? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Slopestyle, odpověď na dotaz co je to Slopestyle?. Víte např. kdo to je Archanděl Gabriel? Znáte a víte kdo je Daniel Landa? Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste proto hledat termín Slopestyle hledat i v jiných kategoriích (než sport). U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, popisy termínů, významy slov, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.