Co je to?
Výraz, termín, definice slova Sledge hokej. Co znamená odborný pojem Sledge hokej z kategorie Sport?

Co je Sledge hokej?

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Sledge hokej

Sledge hokej je podoba hokeje určená handicapovaným hráčům. Pravidla sledge hokeje se od klasického hokeje příliš neliší. Hrají však hráči, kteří mají postiženou dolní část těla. Postižení je přesně definováno v pravidlech.
Hráči sedí v upravených ocelových dvounožových saních na plastovém sedáku. Pohyb regulují dvěma krátkými hokejkami. Ty mají na jednom konci ocelové hroty pro pohyb a na druhém konci čepel pro ovládání puku. Počet hráčů sledge hokeje a plocha hřiště jsou stejné jako u klasického hokeje.


Co je to Sledge hokej? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Sledge hokej. Co znamená odborný pojem Sledge hokej z kategorie Sport?

Pečlivě jsme zkontrolovali všechny informace a údaje. Přesto však nevylučujeme, že je v textech chyba. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Definici pojmu Sledge hokej sdílejte s rodinou a kamarády na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Výraz Sledge hokej je v kategorii sport

Klíčová slova: význam, vysvětlení, definice, heslo, sport, přesný výraz, terminologie, synonymum, termín, přesný význam, odborný výraz, terminus technicus, co to je, informace, sport, odborné názvosloví, co znamená, význam slova


Pojem Sledge hokej je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Sledge hokej? Výraz, definice slova z projektu Wikipedia

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Sledge hokej (anglicky ice sledge hockey), též para hokej (anglicky para ice hockey), je sport, který je příbuzný lednímu hokeji, ale je určen pouze pro handicapované hráče. Pravidla sledge hokeje jsou téměř stejná jako pravidla ledního.

Pro více informací o heslu Sledge hokej zkuste navštívit tyto odkazy

Najít pojem Sledge hokej ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat termín Sledge hokej ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít slovo Sledge hokej ve Wikislovníku

Zkusit najít Sledge hokej na Google.cz

Zkusit najít heslo Sledge hokej ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Sledge hokej ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Sledge hokej například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ruském vyhledávači Yandex, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Výběr náhodných odborných termínů, pojmů a hesel

Teď už víte jaká je definice termínu Sledge hokej? resp. co označuje slovo Sledge hokej? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Sledge hokej, odpověď na dotaz co je to Sledge hokej?. Víte např. kdo to je Tereza Dočkalová? Znáte a víte kdo je Puritánka? Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. podle různých oborů. Zkuste najít odborný termín i v jiné sekci než v sport. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, významy slov, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.