Co je to?
Definice odborného termínu, slova Singltrek. Co znamená pojem Singltrek z kategorie Sport?

Co je Singltrek?

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Singltrek

Singltrek je název pro síť lesních cyklostezek. Jsou udržované a tak úzké, že po nich lze jezdit pouze v jednom směru. Pouze výjimečně se zde vyskytnou stezky obousměrné, ty však slouží pouze jako spojnice.
Singltrek je určen zkušeným i začátečníkům, stezky mají různou délku i náročnost. Rychlost jízdy a techniku je vždy potřeba přizpůsobit terénu a náročnosti.


Co je to Singltrek? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Singltrek. Co znamená pojem Singltrek z kategorie Sport?

Omlouváme se, ale nezaručujeme úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Text napsán pro Superia.cz

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pojem Singltrek patří do sekce sport

Klíčová slova: význam slova, názvosloví, odborné názvosloví, odborný výraz, slovo, význam pojmu, slovník, synonymum, lexikon, přesný význam, Singltrek, terminologie, co to je, pojem, informace, význam, co je to Singltrek?, sport


Pojem Singltrek je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o termínu Singltrek píše následující

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Singltrek je se v hovorové mluvě nazývají specifické terénní cyklistické stezky. Název je odvozen od anglického single-track. Název tím naráží, že se jedná o trasy široké na jedno kolo a jednosměrné. Mají různou obtížnost od těch vhodné pro víkendové výletníky. Po technicky zaměřené trasy, kterými nepohrdnou ani pokročilí jezdci.

Linky na jiné informační zdroje

Hledat výraz Singltrek na Google obrázcích

Zkusit najít frázi Singltrek ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít pojem Singltrek ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít slovo Singltrek ve vyhledávači Qwant

Najít heslo Singltrek ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít výraz Singltrek ve Wikizdrojích

Dál můžete zkusit hledat slovo Singltrek například ve videích na Youtube, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Zkuste také následující odborné pojmy, termíny a hesla

Z předchozího textu jste se dozvěděli co je to Singltrek? resp. co znamená výraz Singltrek? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Singltrek, odpověď na dotaz co je to Singltrek?. Víte např. kdo to je Miroslav Horníček? Znáte a víte kdo je Chris Evans? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. podle různých oborů. Zkuste hledání i v jiné sekci webu než v sport. U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího zajímavosti, slovníková hesla, popisy termínů, významy slov, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.