Co je to?
Odborný výraz, definice slova Plichta. Co znamená pojem Plichta z kategorie Sport?

Co je Plichta?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Plichta

Plichta neboli remíza je původně pojmenování z oblasti šachového sportu. Označuje se tak výsledek sportovního utkání, který končí nerozhodně.
Plichta je hovorový výraz, v samotných šachách se dává přednost označení remíza. K té dochází po dohodě hráčů nebo tehdy, není – li objektivně možno dosáhnout vítězství.


Co je to Plichta? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Plichta. Co znamená pojem Plichta z kategorie Sport?

Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Plichta s vašimi známými a kamarády na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pojem Plichta se nachází v sekci sport

Klíčová slova: sport, význam, názvosloví, lexikon, definice, formulace, odborný výraz, význam slova, informace, co znamená, Plichta, popis, synonymum, přesný význam, co je to Plichta?, význam pojmu, odborné názvosloví, termín


Pojem Plichta je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Plichta? Definice termínu, výrazu z Wikipedie

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

plichta – remíza; termín, který znamená nerozhodný výsledek

Jiné informační zdroje o pojmu Plichta

Hledat frázi Plichta ve Wikizdrojích

Hledat výraz Plichta ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Plichta ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Plichta ve vyhledávači Yandex

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Plichta ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Plichta na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Plichta například ve vyhledávači Seznam.cz, v Google překladači, ve Wikislovníku, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Vybrané termíny, slova, pojmy

Teďka už zajisté víte co je to Plichta? resp. co vlastně znamená slovo Plichta? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Plichta, odpověď na dotaz co je to Plichta?. Víte např. kdo to je Petr Forman? Znáte a víte kdo je Jana Doleželová? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. podle různých oborů. Radíme proto zkusit hledat pojem Plichta v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je sport. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, významy slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Osvěžte si plochu vaše počítače tím, že na ni umístíte nějakou pěknou tapetu. Vyberte si z mnoha kategorií o květin až po tapety aut.