Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Play off. Co znamená pojem Play off z kategorie Sport?

Co je Play off?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Play off?

Play off je speciální součást systému hry některých odvětví sportu. Jejím úkolem určit celkového vítěze. K play off dojde po odehrání základní části soutěží. Tam se hraje ve skupinách nebo každé družstvo s každým. Pro systém play off se mužstva rozdělí na dvojice a odehrají určený počet vzájemných zápasů, přičemž každá hra musí mít vítěze. Ten pak postupuje do dalšího kola a stejným způsobem hraje s jiným vítězem.
Klíč pro play off je daný, počet vítězných utkání určují pravidla soutěže.


Co je to Play off? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Play off. Co znamená pojem Play off z kategorie Sport?

Neručíme za pravdivost poskytovaných informací. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Sdílejte text pojmu Play off s vašimi kamarády, známými a přáteli na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Heslo Play off se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: odborné názvosloví, přesný výraz, definice pojmu, terminologie, popis, přesný význam, význam pojmu, co znamená, heslo, Play off, terminus technicus, formulace, wiki, vysvětlení, pojem, význam slova, co to je, význam


Pojem Play off je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Play off? Definice slova, termínu z Wikipedie

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Playoff (též play off či play-off) je specifická část herního systému některých sportovních soutěží, která rozhoduje o celkovém vítězi dané soutěže. Playoff následuje po základní části soutěže, v níž se mužstva obvykle utkávají ve skupinách nebo systémem vzájemných zápasů principem každý s každým.

Další zdroje informací o slovu Play off

Vyhledat heslo Play off ve Wikizdrojích

Hledat výraz Play off ve Wikislovníku

Zkusit najít Play off na Google.cz

Hledat pojem Play off ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít Play off na Google obrázcích

Najít pojem Play off ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Play off například v evropském vyhledávači Qwant, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Lingea slovnících.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit jaký je přesný význam slova Play off? resp. co se přesně ukrývá za slovem Play off? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Play off, odpověď na dotaz co je to Play off?. Víte např. kdo to je Roberto Rivelino? Znáte a víte kdo je Zuzana Bydžovská? Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než sport. Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, vážení návštěvníci, děkujeme za návštěvu webových stránek shromažďujících slovníková hesla, zajímavosti, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..