Co je to?
Definice výrazu, termínu Nordic walking. Co znamená odborný pojem Nordic walking z kategorie Sport?

Co je Nordic walking?

Co znamená termín, slovo, definice pojmu Nordic walking?

Nordic walking je aktivita, při které se díky správné technice zapojuje většina svalů těla. Jedná se o intenzivní chůzi se speciálními holemi, kterou lze provozovat jako sportovní aktivitu rekreačně nebo pravidelně.
Pro zlepšení zdravotního stavu a dosažení psychické i fyzické pohody stačí půlhodina nordic walkingu 3x týdně. Nordic walking je doporučován pro odbourání stresu, okysličení orgánů, regulaci hmotnosti i jako prevence mnoha dalších onemocnění.


Co je to Nordic walking? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Nordic walking. Co znamená odborný pojem Nordic walking z kategorie Sport?

Neručíme za správnost a úplnost informací na Webových stránkách uvedených. Sepsáno redaktory Superia.cz

Zaujala vás definice slova Nordic walking? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Pojem Nordic walking je v kategorii sport

Klíčová slova: slovo, Nordic walking, co to je, význam, lexikon, přesný výraz, terminus technicus, terminologie, názvosloví, termín, informace, definice, heslo, význam slova, slovník, význam pojmu, co znamená, sport


Pojem Nordic walking je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o termínu Nordic walking píše následující

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Severská chůze (finsky sauvakävely, doslovně přeloženo chůze o holích; anglicky nordic walking) je dynamická chůze se speciálními sportovními holemi. Vyvinula se z lyžařského běhu a její kolébkou je Finsko.

Více informací o slovu Nordic walking doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít termín Nordic walking ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít výraz Nordic walking ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít pojem Nordic walking ve Wikislovníku

Vyhledat heslo Nordic walking ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat heslo Nordic walking ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat pojem Nordic walking ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Nordic walking například ve fulltextu Yahoo.com, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači Seznam.cz, v Google obrázcích nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku co je to Nordic walking? resp. co se vlastně skrývá pod slovem Nordic walking? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Nordic walking, odpověď na dotaz co je to Nordic walking?. Víte např. kdo to je Hana Maciuchová? Znáte a víte kdo je Pískle? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. v závislosti na oboru a kontextu. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je sport. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, zajímavosti, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Nejjednodušší způsob oživení pracovní plochy vašeho Windows, Androidu nebo jiného operačního systému je změna pozadí. Navštivte partnerskou stránku a vybírejte se stovek tapet přírody, Vesmíru apod.