Co je to?
Odborný výraz, definice slova Memoriál. Co znamená slovo Memoriál z kategorie Sport?

Co je Memoriál?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Memoriál?

Memoriál je název, kterým se označuje nějaký podnik, většinou sportovního charakteru. Označuje se tak větší sportovní akce, pořádaná na počest významného sportovce, který již nežije.
Memoriál nese jméno té osobnosti, na jejíž počest je pořádán, např. Memoriál Josefa Odložila. Může se jednat i o podnik mezinárodního charakteru.


Co je to Memoriál? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Memoriál. Co znamená slovo Memoriál z kategorie Sport?

Za uvedené informace neručíme. Přes veškerou pečlivost se mohou v textech objevit chybné údaje nebo pravopisné chyby. Text vytvořen pro Superia.cz

Tento text (Memoriál) můžete sdílet s přáteli na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Pojem Memoriál patří do kategorie sport

Klíčová slova: význam pojmu, sport, lexikon, sport, terminologie, formulace, přesný význam, vysvětlení, definice, Memoriál, wiki, názvosloví, slovník, co je to Memoriál?, pojem, odborné názvosloví, co znamená, heslo


Pojem Memoriál je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat pojem Memoriál ve vyhledávači Yahoo

Najít heslo Memoriál na Google.cz

Hledat heslo Memoriál ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít heslo Memoriál na Google obrázcích

Najít termín Memoriál ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Memoriál ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Memoriál například ve vyhledávači Seznam.cz, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Microsoft Bing, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Právě nyní již víte co je to Memoriál? resp. co přesně znamená slovo Memoriál? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Memoriál, odpověď na dotaz co je to Memoriál?. Víte např. kdo to je Vilém Závada? Znáte a víte kdo je Jiří Bartoška? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. v závislosti na oboru a kontextu. Radíme vám proto hledat slovo Memoriál i v jiné části webu než je kategorie sport. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na definice odborných pojmů, významy slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, zajímavosti, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Máte rádi přírodu a zvířata? Pokud je vaše odpověď ano, určitě si vyberete nějakou pěknou tapetu na plochu vašeho počítače z naší partnerské webové stránky.