Co je to?
Odborný výraz, definice slova Malá kopaná. Co znamená slovo Malá kopaná z kategorie Sport?

Co je Malá kopaná?

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Malá kopaná

Malá kopaná je druh míčového sportu, který je velmi oblíben především ve východní a střední Evropě a v Anglii. Hraje se také v některých asijských a afrických státech. Hraje se v čase 2x20 minut, týmy mají 5 hráčů a brankáře.
Napomenutí a tresty jsou obdobné jako v kopané. Hráč s červenou kartou již nesmí do hry zasahovat, po pěti minutách ho může nahradit jiný hráč. U nás se malá kopaná hraje od roku 1971. Od roku 2016 se hraje Superliga malého fotbalu.


Co je to Malá kopaná? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Malá kopaná. Co znamená slovo Malá kopaná z kategorie Sport?

Uvedené texty jsou poskytovány bez záruky. Mohou obsahovat faktické, resp. pravopisné chyby za něž se předem omlouváme. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Termín Malá kopaná patří do kategorie sport

Klíčová slova: terminologie, odborné názvosloví, přesný význam, definice, slovo, lexikon, popis, pojem, názvosloví, formulace, význam, význam pojmu, význam slova, termín, co je to Malá kopaná?, co znamená, synonymum, slovník


Pojem Malá kopaná je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Malá kopaná? Odborný výraz, termín, definice slova z Wikipedie

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Malý fotbal je míčový sport z jehož struktury vzešel futsal. Největší členskou základnu má především ve střední a východní Evropě a na Britských ostrovech, konkrétně v Anglii. Z mimoevropských kontinentů je to potom Asie a Afrika.

Hledejte pojem Malá kopaná v následujících vyhledávačích

Najít heslo Malá kopaná ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat heslo Malá kopaná na Google obrázcích

Vyhledat výraz Malá kopaná ve fulltextu Seznam.cz

Najít výraz Malá kopaná ve vyhledávači Yandex

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Malá kopaná ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít slovo Malá kopaná ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Malá kopaná například ve videích na Youtube, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit co znamená Malá kopaná? resp. co se přesně ukrývá za slovem Malá kopaná? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Malá kopaná, odpověď na dotaz co je to Malá kopaná?. Víte např. kdo to je Hrobník? Znáte a víte kdo je Lukáš Dolanský? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je sport. Vybrané texty jsou rozšířené o citaci z české verze internetové encyklopedie Wikipedia.cz. Samozřejmě uvádíme i odkaz na konkrétní podstránku tohoto projektu. Ty lze dále používat při splnění licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje definice odborných pojmů, významy slov, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Vzpomenete si ještě na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po L nebo po Z?