Co je to?
Odborný výraz, definice slova Kvadriatlon. Co znamená pojem Kvadriatlon z kategorie Sport?

Co je Kvadriatlon?

Co znamená pojem, definice termínu Kvadriatlon?

Kvadriatlon je název jednoho z druhů vytrvalostních sportů. Sestává ze čtyř samostatných disciplín. Těmi je nutno projít těsně za sebou a v přesně daném sledu. Řadí se k triatlonu. Do kvadriatlonu patří plavání, jízda na kajaku, jízda na kole a běh.
I kvadriatlon se dělí na další druhy – sprint, střední a dlouhý. Jedná se o novější druh sportu, začínal v roce 1987, kdy ho založil sportovec a umělec Sergio Ferrero di Muresanu. Evropská kvadriatlonová federace vznikla v roce 1997. Od roku 2001 probíhá série Světového poháru v tomto sportu.


Co je to Kvadriatlon? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Kvadriatlon. Co znamená pojem Kvadriatlon z kategorie Sport?

Přes veškerou snahu se mohou v textech vyskytovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Kvadriatlon s vašimi známými a kamarády na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pojem Kvadriatlon se nachází v sekci sport

Klíčová slova: odborný výraz, sport, pojem, wiki, terminologie, Kvadriatlon, sport, přesný výraz, význam, terminus technicus, synonymum, termín, informace, odborné názvosloví, lexikon, slovo, názvosloví, vysvětlení


Pojem Kvadriatlon je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Kvadriatlon? Výraz, definice slova z Wikipedie

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Kvadriatlon je vytrvalostní sport skládající se ze čtyř individuálních disciplín, které je nutné absolvovat ve stanoveném pořadí v těsném sledu. Je brán jako odnož triatlonu a je součástí České Triatlonové Asociace.

Odkazy na jiné weby

Hledat videa s názvem Kvadriatlon na Youtube

Zkusit najít slovo Kvadriatlon na Google obrázcích

Najít slovo Kvadriatlon ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít heslo Kvadriatlon ve Wikizdrojích

Hledat heslo Kvadriatlon ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít pojem Kvadriatlon ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Kvadriatlon například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, ve Wikislovníku nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Další vybraná hesla, odborné termíny a pojmy

Právě nyní již víte co je to Kvadriatlon? resp. co přesně znamená slovo Kvadriatlon? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kvadriatlon, odpověď na dotaz co je to Kvadriatlon?. Víte např. kdo to je Scénárista? Znáte a víte kdo je Michal Zlatkovský? Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. podle různých oborů. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie sport. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na významy slov, definice odborných pojmů, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Víte co znamená zkratka AYOR, JFGI nebo WIYF? Tyto a další zkratky naleznete na našem spřáteleném webu.