Co je to?
Odborný výraz, definice slova Kondiční cvičení. Co znamená pojem Kondiční cvičení z kategorie Sport?

Co je Kondiční cvičení?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Kondiční cvičení?

Kondiční cvičení je označení pro pravidelně prováděnou fyzickou aktivitu, jež si klade za cíl udržení a zlepšení fyzické kondice člověka. Kondiční cvičení by mělo být nedílnou součástí zdravého životního stylu. Přispívá též k udržení nebo snížení hmotnosti, k udržení a rozvoji pohybových schopností. Kondiční cvičení je také účinná prevence před kardiovaskulárními a civilizačními chorobami.


Co je to Kondiční cvičení? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Kondiční cvičení. Co znamená pojem Kondiční cvičení z kategorie Sport?

Zveřejněné texty, byly pečlivě kontrolovány. Nicméně i tak mohou obsahovat nesprávné, nepřesné nebo neaktuální informace, za což se předem moc omlouváme. Napsáno redaktory Superia.cz

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Heslo Kondiční cvičení se nachází v sekci sport

Klíčová slova: wiki, slovo, vysvětlení, přesný význam, názvosloví, formulace, odborné názvosloví, terminologie, pojem, význam pojmu, informace, co znamená, definice pojmu, synonymum, význam slova, slovník, co to je, definice


Pojem Kondiční cvičení je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Kondiční cvičení ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít frázi Kondiční cvičení ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít frázi Kondiční cvičení ve vyhledávači Yahoo

Hledat videa s názvem Kondiční cvičení na Youtube

Vyhledat výraz Kondiční cvičení na Google obrázcích

Zkusit najít Kondiční cvičení ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Kondiční cvičení například ve Wikislovníku, v Lingea slovnících, ve fulltextu Google.cz, v metavyhledávači Info.com nebo v projektu slovnik.cz.

Doporučujeme tyto odborné pojmy, výrazy a termíny

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Kondiční cvičení? resp. co to je Kondiční cvičení? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kondiční cvičení, odpověď na dotaz co je to Kondiční cvičení?. Víte např. kdo to je Klára Vodičková? Znáte a víte kdo je Milan Chovanec? Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. podle toho o jaký obor se jedná. Hledejte proto odborný pojem i jinde než v sekci sport. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme vám za návštěvu projektu shromažďujícího zajímavosti, popisy termínů, významy slov, definice odborných pojmů, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Oblíbenou dovolenkovou destinací Čechů je Egypt. Na těchto webových stránkách se o něm dozvíte mnoho zajímavého.