Co je to?
Výraz, termín, definice slova Jogging. Co znamená odborný pojem Jogging z kategorie Sport?

Co je Jogging?

Vysvětlení pojmu, hesla, definice termínu Jogging

Jogging je běh ve velmi mírném tempu, který je možno střídat s rychlou chůzí. Vydá se při něm jen málo energie a trvá pouze kolem 20 minut. Jogging se často praktikuje jako varianta hubnutí nebo relaxace. Je velice příznivý pro činnost srdce a oběh. Protože se jogging provádí venku, je dobrý i pro posílení imunity.
Před začátkem joggingu je nutná rozcvička a protažení, v samotném průběhu pak dodržení správného tempa a sledování tepové frekvence. V závěru joggingu je potřeba se znovu protáhnout.


Co je to Jogging? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Jogging. Co znamená odborný pojem Jogging z kategorie Sport?

Uvedené informace jsou bez záruky. Sepsáno redaktory Superia.cz

Definici slova Jogging můžete sdílet s přáteli a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pojem Jogging je v kategorii sport

Klíčová slova: pojem, Jogging, popis, definice pojmu, odborný výraz, terminologie, význam, slovo, co je to Jogging?, slovník, termín, význam pojmu, přesný výraz, formulace, heslo, definice, význam slova, informace


Pojem Jogging je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Jogging? Výraz, definice slova z Wikipedie

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Jogging je druh nezávodního běhu pro zdraví nebo kondičního běhu. Název původně v angličtině znamenal speciální průpravné běžecké cvičení.

Více informací o pojmu Jogging lze najít v následujících zdrojích

Zkusit najít Jogging ve fulltextu Seznam.cz

Hledat frázi Jogging na Google.cz

Najít slovo Jogging ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít slovo Jogging ve Wikizdrojích

Hledat termín Jogging ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat výraz Jogging ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Jogging například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, v Microsoft Bing nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Další vybraná hesla, odborné termíny a pojmy

Teďka už zajisté víte co je to Jogging? resp. co vlastně znamená slovo Jogging? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Jogging, odpověď na dotaz co je to Jogging?. Víte např. kdo to je Robert Jašków? Znáte a víte kdo je Spratek? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. v různém kontextu, v různých oborech. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie sport. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu internetové encyklopedie, která shromažďuje přesné vysvětlení slov, významy slov, definice odborných pojmů, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.