Co je to?
Definice výrazu Indiánský běh. Co znamená odborný pojem Indiánský běh z kategorie Sport?

Co je Indiánský běh?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Indiánský běh

Indiánský běh označuje pohyb, při kterém se střídá běh a chůze. Toto střídání může probíhat různě – intervaly jednotlivých technik je možno určit, nebo se střídají podle potřeby. Začínat se má s chůzí, aby se tělo prohřálo, poté se přechází na běh.
Běh je mírným klusem, který odpovídá možnostem běžce. Když už běžec nemůže běžet, přechází do režimu chůze. Tak si odpočine a po chvíli zase může běžet. Tímto způsobem lze poměrně rychle překonat i velké vzdálenosti.


Co je to Indiánský běh? Význam slova, termín, Definice výrazu Indiánský běh. Co znamená odborný pojem Indiánský běh z kategorie Sport?

Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Termín Indiánský běh je v sekci sport

Klíčová slova: odborný výraz, pojem, wiki, lexikon, definice, sport, co znamená, co je to Indiánský běh?, Indiánský běh, názvosloví, termín, slovník, formulace, vysvětlení, co to je, terminus technicus, odborné názvosloví, popis


Pojem Indiánský běh je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o heslu Indiánský běh dozvíte následující

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Indiánský běh je střídání běhu a chůze. Dokud daný jedinec nebo skupina mohou běžet, běží. Potom zpomalí do chůze, během které si odpočinou, aby mohli znovu běžet. Je možno také určit intervaly, střídat například minutu běhu a minutu chůze.

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Hledat heslo Indiánský běh ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Indiánský běh na Youtube

Zkusit najít Indiánský běh ve Wikislovníku

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Indiánský běh ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat pojem Indiánský běh ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat výraz Indiánský běh na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Indiánský běh například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Google.cz, ve fulltextu Yahoo.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Právě nyní již víte co znamená Indiánský běh? resp. co přesně znamená slovo Indiánský běh? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Indiánský běh, odpověď na dotaz co je to Indiánský běh?. Víte např. kdo to je Michal Malátný? Znáte a víte kdo je Johny Machette? Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto hledat termín Indiánský běh hledat i v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, významy slov, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Vzpomenete si ještě na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po L nebo po Z?