Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo HIIT. Co znamená pojem HIIT z kategorie Sport?

Co je HIIT?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu HIIT?

HIIT je jeden ze způsobů intenzivního cvičení. Umožňuje zlepšit kondici během velmi krátké doby. Zkratka HIIT znamená High-Intensity Interval Training čili velmi intenzivní intervalový trénink.
Cvičení nezabere mnoho času. Jeho základem je střídání maximální a nízké intenzity cvičení. Takový trénink je velice účinný při spalování podkožního tuku a nárůstu svalové hmoty. Stačí cvičit 15 – 30 minut.


Co je to HIIT? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo HIIT. Co znamená pojem HIIT z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Text napsán pro Superia.cz

Sdílejte text pojmu HIIT s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Výraz HIIT se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: sport, formulace, význam, definice, odborné názvosloví, HIIT, synonymum, co to je, lexikon, názvosloví, vysvětlení, informace, terminologie, význam pojmu, význam slova, definice pojmu, slovník, odborný výraz


Pojem HIIT je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem HIIT? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Vysoce intenzivní intervalový trénink (anglicky High-intensity interval training, HIIT, také high-intensity intermittent exercise, HIIE, nebo sprint interval training, SIT) je druh cvičení, při kterém se střídá cvičení (interval) o vysoké zátěži se cvičením o nízké zátěži či s úplným odpočinkem. Není určeno, co se má cvičit, tento typ tréninku lze aplikovat na rozmanitou škálu pohybových aktivit: běh, jízdu na kole, plavání, skákání přes švihadlo, posilování s vlastní vahou nebo činkami atd.

Hledejte výraz HIIT v dalších zdrojích

Vyhledat pojem HIIT ve vyhledávači Qwant

Vyhledat slovo HIIT ve Wikizdrojích

Vyhledat pojem HIIT ve vyhledávači Yahoo

Najít výraz HIIT ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat videa s názvem HIIT na Youtube

Chraňte své soukromí a hledejte slovo HIIT ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo HIIT například v Google obrázcích, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Microsoft Bing nebo v Google překladači.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku jaká je definice termínu HIIT? resp. jaká je definice slova HIIT? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu HIIT, odpověď na dotaz co je to HIIT?. Víte např. kdo to je Amy Adams? Znáte a víte kdo je Milan Štěch? Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. podle různých oborů. Pokuste se najít termín HIIT i v jiné kategorii než v sport. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu stručného encyklopedického slovníku, který se zaměřuje především na významy slov, popisy termínů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Pýcha, pytel, pysk ... Víte jak to pokračuje dál? Pokud ne, odpověď naleznete tady.