Co je to?
Definice výrazu, termínu H.E.A.T.. Co znamená odborný pojem H.E.A.T. z kategorie Sport?

Co je H.E.A.T.?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova H.E.A.T.?

H.E.A.T. neboli High Energy Aerobic Training je speciální program cvičení, které zaručuje velký energetický výdaj. Cvičí se na mechanických chodících pásech, program vede instruktor. Jedná se o nový fitness program, který vychází z chůze jako přirozeného lidského pohybu. Cvičící si určí svůj vlastní osobní cíl, kterého chce dosáhnout pomocí toho aerobního cvičení.
H.E.A.T. mohou provozovat lidé v každém věku. Díky H.E.A.T. programu lze vylepšit celkovou kondici, zredukovat hmotnost, může být použit pro vytrvalostní trénink i v profesionálním sportu.


Co je to H.E.A.T.? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu H.E.A.T.. Co znamená odborný pojem H.E.A.T. z kategorie Sport?

Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Zaujala vás definice slova H.E.A.T.? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Pojem H.E.A.T. je v kategorii sport

Klíčová slova: vysvětlení, terminologie, slovník, odborný výraz, wiki, definice, názvosloví, přesný výraz, sport, co znamená, co to je, co je to H.E.A.T.?, sport, definice pojmu, synonymum, formulace, H.E.A.T., slovo


Pojem H.E.A.T. je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Zkusit najít slovo H.E.A.T. ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít výraz H.E.A.T. ve Wikislovníku

Najít heslo H.E.A.T. ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít heslo H.E.A.T. ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat termín H.E.A.T. na Google obrázcích

Vyhledat heslo H.E.A.T. ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo H.E.A.T. například ve videích na Youtube, v Lingea slovnících, ve Wikipedii, ve fulltextu Yahoo.com nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr náhodných pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Na této webové stránce jste se dozvěděli co je to H.E.A.T.? resp. co znamená slovo H.E.A.T.? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu H.E.A.T., odpověď na dotaz co je to H.E.A.T.?. Víte např. kdo to je Antoine de Saint-Exupéry? Znáte a víte kdo je Monika Absolonová? Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. v závislosti na oboru a kontextu. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než sport). U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího významy slov, popisy termínů, zajímavosti, definice odborných pojmů, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Blízký východ je dnes hodně horká a diskutovaná oblast. Víte však, které země do této oblasti patří? Poznali byste jejich vlajky? Navštivte náš spřátelený web, který obsahuje nejenom vlajky zemí blízkého východu.