Co je to?
Výraz, termín, definice slova Free running. Co znamená odborný pojem Free running z kategorie Sport?

Co je Free running?

Vysvětlení pojmu, hesla, definice termínu Free running

Free running je podobně jako parcour sportovní disciplína rozšířená hlavně v USA. Jejím principem je překonávání různých překážek např. na běžné ulici pomocí různých akrobatických skoků a to tak, aby výsledný dojem byl co nejvíce estetický. Zakladatelem tohoto sportu je Sébastien Foucan.


Co je to Free running? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Free running. Co znamená odborný pojem Free running z kategorie Sport?

Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Text vytvořen pro server Superia.cz

Definici slova Free running můžete sdílet s přáteli a kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Termín Free running je v kategorii sport

Klíčová slova: vysvětlení, informace, synonymum, heslo, přesný výraz, definice, přesný význam, sport, pojem, odborné názvosloví, význam pojmu, co je to Free running?, význam slova, formulace, odborný výraz, terminus technicus, slovo, lexikon


Pojem Free running je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Free running? Definice slova, výraz, termín z Wikipedie

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Free running je umění pohybu, akrobatická sportovní disciplína. Freerunnerům jde o to, aby ve své cestě hladce a plynule překonali překážku, reagují na okolí pomocí různých pohybů jako vaulty (přeskoky), skoky, „somersaults“ a jiné akrobatické pohyby, vytvářející atleticky a esteticky vypadající způsob pohybu. Na rozdíl od parkouru jsou povoleny akrobatické pohyby a skoky, přičemž Freerunning je více zaměřen na estetiku a krásu pohybu. Tréninky probíhají většinou v tělocvičnách, nebo v městských prostorech, které jsou plné různých překážek.

Jiné zdroje informací o pojmu Free running

Vyhledat heslo Free running ve vyhledávači Yahoo

Hledat termín Free running ve vyhledávači Yandex

Vyhledat heslo Free running ve vyhledávači Qwant

Najít slovo Free running ve Wikizdrojích

Hledat frázi Free running ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít pojem Free running ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo Free running například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co znamená Free running? resp. jaká je definice slova Free running? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Free running, odpověď na dotaz co je to Free running?. Víte např. kdo to je Ennio Morricone? Znáte a víte kdo je Sirotek? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste hledat odborný výraz Free running i v jiné sekci než je kategorie sport. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme vám za návštěvu projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, významy slov, popisy termínů, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.