Co je to?
Výraz, termín, definice slova Draft. Co znamená odborný pojem Draft z kategorie Sport?

Co je Draft?

Co znamená pojem, definice termínu Draft?

Proces ve sportu, v němž trenéři profesionálních sportovních klubů a jejich agenti, takzvaní skauti, hledají mladé talentované hráče z nejrůznějších amatérských nebo například univerzitních klubů a nabízí jim profesionální angažmá ve svém týmu. Využívá se hlavně v Severní Americe, a to především v ledním hokeji, americkém fotbalu nebo baseballu.


Co je to Draft? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Draft. Co znamená odborný pojem Draft z kategorie Sport?

Uvedené informace jsou bez záruky. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Definici pojmu Draft sdílejte s rodinou a kamarády na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Výraz Draft je v kategorii sport

Klíčová slova: názvosloví, přesný význam, význam slova, pojem, termín, definice, terminus technicus, co to je, lexikon, heslo, odborný výraz, formulace, slovník, definice pojmu, význam, přesný výraz, terminologie, vysvětlení


Pojem Draft je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Draft? Definice termínu, výrazu z projektu Wikipedia

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Draft (angl. rekrutování) je sportovní proces resp. trh, kterým skauti a trenéři profesionálních sportovních klubů vyhledávají nové mladé hráče z amatérských nebo univerzitních klubů do svého týmu. Draftování se používá především ve sportech v Severní Americe, hlavně v baseballu, americkém fotbalu, basketballu, ledním hokeji a dalších.

Pro více informací o heslu Draft zkuste navštívit tyto odkazy

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Draft ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Draft ve Wikimedia Commons

Najít slovo Draft ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat slovo Draft ve Wikislovníku

Zkusit najít výraz Draft ve vyhledávači Qwant

Vyhledat pojem Draft na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Draft například v metavyhledávači Info.com, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Yahoo.com, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit jaká je definice termínu Draft? resp. co se přesně ukrývá za slovem Draft? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Draft, odpověď na dotaz co je to Draft?. Víte např. kdo to je Felčar? Znáte a víte kdo je Personalista? Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. podle různých oborů. Proto případně zapátrejte po pojmu Draft i v jiných kategoriích (než sport). U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího významy slov, popisy termínů, slovníková hesla, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Setkali jste se s pojmem švica a nevíte, co znamená? Pokud je vaše odpověď kladná, podívejte se na tento web na kterém můžete nalézt odpověď.