Co je to?
Výraz, termín, definice slova Divoká karta. Co znamená odborný pojem Divoká karta z kategorie Sport?

Co je Divoká karta?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Divoká karta?

Divoká karta je pojem z oblasti sportu, kde znamená účast ve sportovním utkání či soutěži i pro takového jedince, který dopředu nesplnil kvalifikaci. Tato možnost se vyskytuje ve více druzích sportů, jak individuálních, tak kolektivních.
Divokou kartu může udělit pořadatel nebo organizátor sportovní události. Je možné její využití i při olympiádách.


Co je to Divoká karta? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Divoká karta. Co znamená odborný pojem Divoká karta z kategorie Sport?

Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Definici slova Divoká karta můžete sdílet s přáteli a kamarády na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Pojem Divoká karta je v kategorii sport

Klíčová slova: slovník, názvosloví, terminologie, lexikon, popis, co znamená, Divoká karta, význam slova, sport, pojem, terminus technicus, formulace, wiki, informace, definice, sport, význam, termín


Pojem Divoká karta je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Divoká karta?

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Divoká karta ve sportovní terminologii znamená, že se účastník, jednotlivec či tým může zúčastnit konkrétní sportovní soutěže nebo její fáze, aniž by splnil předem stanovená (kvalifikační) kritéria.
Udělování divokých karet je rozšířené v mnoha individuálních i kolektivních druzích sportu, například v golfu, motorsportu, tenise (individuální) či basketbalu, házené či volejbale (kolektivní).

Internetové odkazy na vyhledávače

Hledat frázi Divoká karta ve Wikizdrojích

Zkusit najít Divoká karta na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Divoká karta ve fulltextu Seznam.cz

Najít slovo Divoká karta ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít slovo Divoká karta ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat pojem Divoká karta ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Divoká karta například ve videích na Youtube, v Google překladači, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Lingea slovnících.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Nyní již víte co je to Divoká karta? resp. jaká je definice termínu Divoká karta? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Divoká karta, odpověď na dotaz co je to Divoká karta?. Víte např. kdo to je David Sillmen? Znáte a víte kdo je Eva Klímková? Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je sport. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu internetové encyklopedie, která shromažďuje slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, popisy termínů, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Ať jste chodec, cyklistika nebo automobilista, měl byste znát dopravní značky a jejich význam.