Co je to?
Odborný výraz, definice slova Alpinning. Co znamená pojem Alpinning z kategorie Sport?

Co je Alpinning?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Alpinning?

Alpinning je tréninkový program vycházející z chůze jako nejpřirozenějšího pohybu. Proto je alpinning vhodný pro širokou veřejnost, bez omezení věkem nebo fyzickou zdatností. Jedná se o skupinové cvičení.
Při alpinningu se cvičí za motivující hudby na mechanickém pásu. Celé cvičení vede instruktor. Při chůzi nebo běhu na pásu dochází k úpravě krevního tlaku a spalují se tuky. Dochází i ke zvýšení aerobní kapacity. Alpinning je novinkou ve fitness centrech a může se mu věnovat opravdu každý.


Co je to Alpinning? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Alpinning. Co znamená pojem Alpinning z kategorie Sport?

Neručíme za eventuální chyby v textech. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Alpinning s vašimi známými a kamarády na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Pojem Alpinning se nachází v sekci sport

Klíčová slova: přesný výraz, lexikon, heslo, pojem, vysvětlení, odborné názvosloví, terminologie, co to je, termín, wiki, formulace, co je to Alpinning?, přesný význam, význam pojmu, Alpinning, popis, názvosloví, slovník


Pojem Alpinning je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Najít pojem Alpinning na Google.cz

Zkusit najít termín Alpinning ve vyhledávači Yandex

Hledat pojem Alpinning ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat termín Alpinning ve vyhledávači Qwant

Hledat heslo Alpinning ve fulltextu Seznam.cz

Najít pojem Alpinning na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Alpinning například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, ve Wikislovníku nebo v projektu slovnik.cz.

Doporučené pojmy, slova, odborné termíny a výrazy

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku co je to Alpinning? resp. co to je Alpinning? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Alpinning, odpověď na dotaz co je to Alpinning?. Víte např. kdo to je Pavlína Pořízková? Znáte a víte kdo je Ignorant? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. podle různých oborů. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než sport). K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Nezapomeňte navštívit partnerskou stránku s tapetami na plochu PC. Na výběr máte z stovky kvalitních fotografií ve vysokých rozlišeních.