Co je to?
Odborný výraz, definice slova Předdůchod. Co znamená pojem Předdůchod z kategorie Politika?

Co je Předdůchod?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova Předdůchod

Důchod, který může získat člověk už 5 let před termínem odchodu do řádného starobního důchodu tím, že si na něj sám našetří ve třetím důchodovém pilíři. Příspěvek na předdůchod si odečítá z daňového základu. Na rozdíl od předčasného důchodu nedochází ke krácení výše předdůchodu. Měsíční výplata předdůchodu také musí dosáhnout alespoň 30 % průměrné mzdy.


Co je to Předdůchod? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Předdůchod. Co znamená pojem Předdůchod z kategorie Politika?

Přes veškerou snahu se mohou v textech vyskytovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Text napsán pro Superia.cz

Text s definicí výrazu Předdůchod doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pojem Předdůchod se nachází v sekci politika

Klíčová slova: popis, informace, význam, terminologie, definice, co to je, slovník, politika, wiki, termín, odborný výraz, co znamená, slovo, pojem, synonymum, názvosloví, lexikon, přesný výraz


Pojem Předdůchod je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Předdůchod? Výraz, definice slova z Wikipedie

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Předdůchod je pravidelně vyplácená penze, kterou občan České republiky získává z vlastních prostředků naspořených v rámci doplňkového penzijního spoření. Předdůchod vyplácí penzijní společnost nebo životní pojišťovna. Tuto dávku může občan pobírat od 1. ledna 2013.

Další zdroje informací

Hledat pojem Předdůchod ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít výraz Předdůchod ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Předdůchod ve Wikimedia Commons

Vyhledat slovo Předdůchod ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít frázi Předdůchod ve Wikislovníku

Zkusit najít heslo Předdůchod ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Předdůchod například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Google.cz, v evropském vyhledávači Qwant nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Další vybraná hesla, odborné termíny a pojmy

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku co je to Předdůchod? resp. co to je Předdůchod? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Předdůchod, odpověď na dotaz co je to Předdůchod?. Víte např. kdo to je Správce majetku? Znáte a víte kdo je Antonín Novotný? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. v závislosti na oboru a kontextu. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie politika. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího významy slov, popisy termínů, slovníková hesla, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, zajímavosti s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.