Co je to?
Odborný výraz, definice slova Manifest. Co znamená pojem Manifest z kategorie Politika?

Co je Manifest?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Manifest?

Manifest je projev písemného nebo ústního charakteru, je veřejný a slavnostní. Vyjadřuje se jím nějaké programové prohlášení.
K nejznámějším manifestům patří Manifest Komunistické strany autorů Karla Marxe a Bedřicha Engelse, ve kterém byl představen program Svazu komunistů. V kulturní oblasti je známý například Manifest české moderny, který formuloval názory a požadavky mladých umělců.


Co je to Manifest? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Manifest. Co znamená pojem Manifest z kategorie Politika?

Přes maximální snahu a opakovanou kontrolu mohou být některé informace nesprávné, nepřesné či neaktuální. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Manifest s vašimi známými a kamarády na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Heslo Manifest se nachází v sekci politika

Klíčová slova: informace, terminologie, politika, vysvětlení, wiki, politika, co je to Manifest?, přesný výraz, slovo, Manifest, termín, synonymum, odborný výraz, význam pojmu, význam, co znamená, odborné názvosloví, lexikon


Pojem Manifest je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Manifest? Definice slova, termínu z Wikipedie

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Manifest (z lat. manifestus = zjevný) je veřejné slavnostní nebo programové prohlášení, významný ústní nebo písemný projev.

Odkazy na jiné weby

Vyhledat výraz Manifest ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít termín Manifest ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat frázi Manifest ve vyhledávači Qwant

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Manifest ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat slovo Manifest ve Wikizdrojích

Vyhledat termín Manifest ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Manifest například v Google obrázcích, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve videích na Youtube, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Teď už víte jaký je přesný význam slova Manifest? resp. co označuje slovo Manifest? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Manifest, odpověď na dotaz co je to Manifest?. Víte např. kdo to je Tomáš Chrenek? Znáte a víte kdo je Zdeněk Neubauer? Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Radíme vám proto hledat slovo Manifest i v jiné části webu než je kategorie politika. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Máte rádi přírodu a zvířata? Pokud je vaše odpověď ano, určitě si vyberete nějakou pěknou tapetu na plochu vašeho počítače z naší partnerské webové stránky.