Co je to?
Definice výrazu Elektorát. Co znamená odborný pojem Elektorát z kategorie Politika?

Co je Elektorát?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Elektorát?

Elektorát v oblasti politiky označuje sbor volitelů, voliče, občany, kteří hlasují ve volbách. Ti mají v různých zemích odlišné možnosti voleb. Elektorát může volit přímo nebo nepřímo – zprostředkovaně a ve více stupních, rovné, ve kterých má každý občan stejnou váhu hlasů, všeobecné nebo tajné.
Elektorát umožňuje občanům vybrat přijatelné politiky a podílet se tak na správě státu.


Co je to Elektorát? Význam slova, termín, Definice výrazu Elektorát. Co znamená odborný pojem Elektorát z kategorie Politika?

Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Elektorát můžete samozřejmě sdílet s ostatními na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Pojem Elektorát je v sekci politika

Klíčová slova: význam, definice, přesný význam, popis, synonymum, přesný výraz, wiki, politika, odborný výraz, názvosloví, význam slova, formulace, co to je, význam pojmu, terminus technicus, slovník, co znamená, odborné názvosloví


Pojem Elektorát je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o pojmu Elektorát

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Elektorát ve Wikimedia Commons

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Elektorát ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Elektorát na Youtube

Zkusit najít termín Elektorát na Google obrázcích

Zkusit najít heslo Elektorát ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít heslo Elektorát ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Elektorát například ve Wikislovníku, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v evropském vyhledávači Qwant, ve fulltextu Google.cz nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co je to Elektorát? resp. jaká je definice slova Elektorát? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Elektorát, odpověď na dotaz co je to Elektorát?. Víte např. kdo to je Bára Štěpánová? Znáte a víte kdo je Chris Cornell? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. podle různých oborů. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika. Některé texty obsahují odkaz a krátkou citaci z české Wikipedie. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího významy slov, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, zajímavosti, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Být, bydlit, obyvatel ... Vzpomenete si ještě na všechna vyjmenovaná slova po B?