Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Reality show. Co znamená pojem Reality show z kategorie Kultura?

Co je Reality show?

Co znamená pojem, definice termínu Reality show?

Reality show je typ televizního pořadu, který je v posledních letech velmi oblíbený. Cílem je sledování "reálného" děje a o čím bizarnější situaci se jedná, tím lépe pro sledovanost show a pro zisk komerční televizní stanice. Mezi prvními pořady tohoto typu se u nás objevili VyVolení a Big Brother, kdy televizní štáb sledoval skupinu lidí uzavřenou ve vile. Soutěžící museli plnit různé úkoly a v určených intervalech vždy jeden vypadl. Častým námětem je např. survival, tedy přežití v extrémních podmínkách, např. Robinsonův ostrov. Mezi další známé reality show patří třeba Výměna manželek nebo Prostřeno. V zahraniční natáčejí svoje reality show různé celebrity, např. Keeping Up With the Kardashians. Kvalita reality show nebývá vysoká a zájem o ně pomalu, ale jistě klesá.

Co je to Reality show? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Reality show. Co znamená pojem Reality show z kategorie Kultura?

Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Napsáno redaktory Superia.cz

Sdílejte text pojmu Reality show s vašimi kamarády, známými a přáteli na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Termín Reality show se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: terminus technicus, význam, popis, přesný výraz, formulace, názvosloví, Reality show, odborný výraz, heslo, synonymum, co to je, slovník, slovo, wiki, lexikon, co je to Reality show?, kultura, definice pojmu


Pojem Reality show je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Reality show? Definice slova, výraz, termín z Wikipedie

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Reality show je typ televizního pořadu. Jedná se o formát, který je založen na zobrazení „reálného“ života. Základem je snímání osob, herců i neherců, a to kamerami skrytými i zjevnými. Principy reality show se ale projevují i ve formátech rozhlasového vysílání, na časopisecké a novinové úrovni, pronikají do oblasti internetové zábavy a také například do divadelních představení. Některým je fungování reality show inspirací tematickou, jiným formální.

Další možné informační zdroje

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Reality show ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít slovo Reality show ve Wikizdrojích

Hledat heslo Reality show ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat termín Reality show ve vyhledávači Yahoo

Hledat termín Reality show ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít výraz Reality show na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Reality show například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve videích na Youtube, v evropském vyhledávači Qwant nebo v Google překladači.

Často hledaná hesla, odborné termíny, pojmy, slova

Nyní již víte co znamená Reality show? resp. jaká je definice termínu Reality show? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Reality show, odpověď na dotaz co je to Reality show?. Víte např. kdo to je Tom Petty? Znáte a víte kdo je Technolog? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než kultura). Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Ty lze dále používat při splnění licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje popisy termínů, slovníková hesla, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, významy slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.