Co je to?
Odborný výraz, definice slova Movember. Co znamená slovo Movember z kategorie Kultura?

Co je Movember?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Movember?

Movember je charitativní akce zaměřená na podporu prevence mužských onemocnění, jako je např. rakovina prostaty. Probíhá v listopadu (což je prý měsíc mužské solidarity) a to tak, že se na začátku měsíce muži oholí a pak si až do jeho konce nechávají narůst knír. Po celý listopad jsou vybírány finanční prostředky. Název pochází z anglických slov "moustache" - knír a "november" - listopad.

Co je to Movember? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Movember. Co znamená slovo Movember z kategorie Kultura?

Na informace uvedené na těchto stránkách neposkytujeme záruku. Texty mohou obsahovat nepřesnosti a chyby za které se předem omlouváme. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Sdílejte tento text s heslem Movember s jinými lidmi na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pojem Movember patří do kategorie kultura

Klíčová slova: význam pojmu, co znamená, odborné názvosloví, terminus technicus, pojem, co to je, informace, heslo, Movember, terminologie, názvosloví, definice pojmu, termín, co je to Movember?, definice, synonymum, slovo, význam


Pojem Movember je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Movember?

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Movember je charitativní a každoročně se konající genderově zaměřená akce. Účelem charity je získání finančních prostředků a zároveň zvyšování povědomí o zdraví mužů. Měsíc mužské solidarity připadá na listopad a symbolika je zaměřena především na prevenci typicky mužského onemocnění, kterým je rakovina prostaty. Název charity vznikl jako hybridní složenina dvou anglických slov, knír (moustache) – vyjadřující typicky mužský znak – a listopad (November).

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Najít výraz Movember ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Movember ve Wikislovníku

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Movember ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat pojem Movember ve vyhledávači Yahoo

Hledat výraz Movember na Google.cz

Vyhledat pojem Movember ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Movember například ve videích na Youtube, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Google obrázcích, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku co je to Movember? resp. co to je Movember? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Movember, odpověď na dotaz co je to Movember?. Víte např. kdo to je Toni Morrison? Znáte a víte kdo je Záchranář? Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. v různém kontextu, v různých oborech. Pokuste se najít termín Movember i v jiné kategorii než v kultura. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu webu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, významy slov, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to stalker? Jedná se pojem související se zločinem. Nejen tento pojem naleznete na stránkách s názvem Kdo je to?