Co je to?
Výraz, termín, definice slova Feat. Co znamená odborný pojem Feat z kategorie Kultura?

Co je Feat?

Co znamená termín Feat? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Feat. nebo ft. je zkratkou anglického pojmu "featuring" používaného především v populární hudbě. Zkratka feat. následuje za jménem zpěváka/ zpěvačky (hlavního interpreta písně) a je doplněna jménem hosta účinkujícího v písni. Příklad: Flo Rida - Can´t Believe It (feat. Pitbull) - to znamená, že hlavního interpreta písně "Can´t Believe It" Flo Ridu doprovází další zpěvák, který si říká Pitbull.

Co je to Feat? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Feat. Co znamená odborný pojem Feat z kategorie Kultura?

Provozovatel neručí za správnost či přesnost obsahu webových stránek. Sepsáno redaktory Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Feat? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Heslo Feat je v kategorii kultura

Klíčová slova: popis, wiki, slovo, synonymum, význam pojmu, co znamená, terminus technicus, přesný výraz, co to je, přesný význam, odborné názvosloví, Feat, kultura, význam slova, pojem, formulace, definice, heslo


Pojem Feat je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Feat doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Feat ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat pojem Feat ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Feat ve Wikimedia Commons

Zkusit najít výraz Feat ve vyhledávači Yandex

Hledat pojem Feat ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít frázi Feat ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Feat například ve fulltextu Google.cz, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Tyto stránky vám umožnili zjistit jaký je přesný význam slova Feat? resp. co znamená Feat? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Feat, odpověď na dotaz co je to Feat?. Víte např. kdo to je Zdeněk Šmíd? Znáte a víte kdo je Pediatr? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. v různých oborech lidské činnosti. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je kultura. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího zajímavosti, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, významy slov, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to chachar? nebo kdo je socka? Nejen tyto hanlivé pojmy naleznete na těchto stránkách.