Co je to?
Výraz, termín, definice slova Emo. Co znamená odborný pojem Emo z kategorie Kultura?

Co je Emo?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Emo

Pojem "emo" je zkratkou z anglického výrazu "emotions" a jedná se o název jedné z mnoha současných subkultur. Vyznavači stylu emo jsou především teenageři. Jejich "poznávacím znamením" je punkově zaměřená móda a punk rockový hudební styl emo. Příznivci emo se zaměřují na své vnitřní prožitky, ponurou romantiku, často působí přecitlivěle, deprimovaně; mohou pociťovat značnou náklonnost ke všemu, co souvisí se smrtí a někteří holdují sebepoškozování. U široké veřejnosti se stylu emo nedostává příliš velkého porozumění a někdy bývá i karikován.

Co je to Emo? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Emo. Co znamená odborný pojem Emo z kategorie Kultura?

Neručíme za pravdivost uvedených informací. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Emo? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli na specializovaných společenských sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Termín Emo je v kategorii kultura

Klíčová slova: definice, co je to Emo?, co to je, lexikon, wiki, informace, význam, odborný výraz, vysvětlení, význam slova, odborné názvosloví, kultura, heslo, terminus technicus, přesný výraz, co znamená, termín, formulace


Pojem Emo je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o heslu Emo dozvíte následující

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

EMO (z anglického „emotions“) je americký slangový výraz označující subkulturu, která je definována módou a emo hudebním stylem (metalcore, screamo, emo), teenagerskou přecitlivělostí a touhou po romantice.

Další informační zdroje o slovu Emo

Zkusit najít frázi Emo na Google.cz

Najít termín Emo ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít slovo Emo ve vyhledávači Yandex

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Emo ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Emo ve Wikimedia Commons

Najít slovo Emo ve Wikizdrojích

Dál můžete zkusit hledat slovo Emo například v evropském vyhledávači Qwant, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v metavyhledávači Info.com, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Na této webové stránce jste se dozvěděli co znamená Emo? resp. co znamená slovo Emo? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Emo, odpověď na dotaz co je to Emo?. Víte např. kdo to je Obchodní analytik? Znáte a víte kdo je Světlonoš? Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. v různých oborech lidské činnosti. Pokuste se najít termín Emo i v jiné kategorii než v kultura. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na významy slov, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, zajímavosti, popisy termínů, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to šotouš a kde ho můžete potkat? Pokud ne, dozvíte se to z našich partnerských stránek zde.