Co je to?
Odborný výraz, definice slova Sektorová daň. Co znamená pojem Sektorová daň z kategorie Ekonomie?

Co je Sektorová daň?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Sektorová daň?

Sektorová daň je typ daně, který existuje jak v Evropě, tak v dalších částech světa. Tato daň je speciální a týká se jen určitých druhů podnikání. Stát pak toto podnikání zatěžuje zvláštním zdaněním.
Většinou se jedná o finanční trhy, vodárenství, energetiku, telekomunikace nebo hospodaření s odpady. Těm je zavedena zvláštní sazba daně z příjmu právnických osob. Tato odvětví jsou regulovaná a existuje zde přirozený monopol.


Co je to Sektorová daň? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Sektorová daň. Co znamená pojem Sektorová daň z kategorie Ekonomie?

Přes maximální snahu a opakovanou kontrolu mohou být některé informace nesprávné, nepřesné či neaktuální. Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz

Text s definicí výrazu Sektorová daň doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Termín Sektorová daň se nachází v sekci ekonomie

Klíčová slova: termín, význam pojmu, co je to Sektorová daň?, heslo, slovo, odborný výraz, přesný význam, synonymum, terminologie, vysvětlení, informace, co to je, přesný výraz, odborné názvosloví, význam slova, definice, Sektorová daň, wiki


Pojem Sektorová daň je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Linky na další online zdroje

Hledat heslo Sektorová daň ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat heslo Sektorová daň ve vyhledávači Qwant

Hledat výraz Sektorová daň ve vyhledávači Yandex

Vyhledat termín Sektorová daň ve Wikislovníku

Najít pojem Sektorová daň na Google.cz

Najít termín Sektorová daň ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Sektorová daň například ve vyhledávači Seznam.cz, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve videích na Youtube nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr náhodných pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Teď už znáte odpověď na otázku co znamená Sektorová daň? resp. co se skrývá pod slovem Sektorová daň? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Sektorová daň, odpověď na dotaz co je to Sektorová daň?. Víte např. kdo to je Stanislava Bartošová? Znáte a víte kdo je Alan Turing? Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. v různých oborech lidské činnosti. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než ekonomie). Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, významy slov, zajímavosti, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Být, bydlit, obyvatel ... Vzpomenete si ještě na všechna vyjmenovaná slova po B?