Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Amundi. Co znamená pojem Amundi z kategorie Ekonomie?

Co je Amundi?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova Amundi

Amundi, celým názvem Amundi Asset Management, je akciová společnost se sídlem v Paříži. Zabývá se činnostmi investiční správy.
U nás působí dceřiná společnost Amundi Czech Republic, která spravuje portfolia a disponuje povolením k výkonu činnosti pro distribuci nástrojů kolektivního investování. Věnuje se správě aktiv individuálních klientů, institucí i nadací.


Co je to Amundi? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Amundi. Co znamená pojem Amundi z kategorie Ekonomie?

Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Napsáno redaktory Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na různých sociálních sítích, jako jsou Facebook, Twitter (síť X), Pinterest, Reddit a další.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Termín Amundi se nachází v kategorii ekonomie

Klíčová slova: termín, přesný výraz, terminus technicus, význam pojmu, wiki, co je to Amundi?, odborné názvosloví, odborný výraz, formulace, co znamená, popis, co to je, vysvětlení, názvosloví, definice pojmu, terminologie, pojem, ekonomie


Pojem Amundi je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Další informační zdroje o slovu Amundi

Zkusit najít termín Amundi ve vyhledávači Yandex

Hledat frázi Amundi ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat pojem Amundi ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít Amundi ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Amundi ve Wikimedia Commons

Hledat pojem Amundi ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Amundi například ve Wikipedii, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v evropském vyhledávači Qwant, v Google obrázcích nebo v Google překladači.

Další vybraná hesla, odborné termíny a pojmy

Z předchozího textu jste se dozvěděli co znamená Amundi? resp. co znamená výraz Amundi? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Amundi, odpověď na dotaz co je to Amundi?. Víte např. kdo to je Ringo Starr? Znáte a víte kdo je Kurt Meyer? Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. v různých oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie ekonomie. Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na přesné vysvětlení slov, významy slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, definice odborných pojmů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Být, bydlit, obyvatel ... Vzpomenete si ještě na všechna vyjmenovaná slova po B?