Co je to?
Definice výrazu, termínu AGROFERT. Co znamená odborný pojem AGROFERT z kategorie Politika?

Co je AGROFERT?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova AGROFERT

AGROFERT je název mezinárodního koncernu, založeného v roce 1993 Andrejem Babišem. V současnosti má společnost více než 250 podniků v oborech zemědělství, chemie, potravinářství, lesnictví, dřevařství, dopravy, obnovitelných zdrojů a také médií.
AGROFERT působí v 18 zemích a 4 kontinentech, pracuje zde téměř 35 000 zaměstnanců. Daňovou povinnost plní společnost v České republice a zde také podporuje neziskové organizace i správu a školství.


Co je to AGROFERT? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu AGROFERT. Co znamená odborný pojem AGROFERT z kategorie Politika?

Text zveřejněný na těchto webových stránkách má pouze informativní charakter a může obsahovat nepřesnosti či chyby. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Zaujala vás definice slova AGROFERT? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Výraz AGROFERT je v kategorii politika

Klíčová slova: význam pojmu, význam slova, co to je, odborný výraz, názvosloví, pojem, definice pojmu, co je to AGROFERT?, definice, informace, formulace, synonymum, slovník, popis, wiki, terminologie, význam, terminus technicus


Pojem AGROFERT je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co označuje termín AGROFERT? Definice termínu, výrazu z projektu Wikipedia

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

AGROFERT, a.s., je český holdingový konglomerát operující především v odvětvích zemědělství, potravinářství, chemického průmyslu a médií, pod který patří více než 250 dceřiných společností. Většina z nich je v přímém vlastnictví centrály AGROFERT, a.s., menší část portfolia tvoří společnosti, v nichž má mateřská společnost podstatný vliv. Společnosti koncernu AGROFERT působí zejména v regionu střední Evropy: v Česku, na Slovensku, v Německu a v Maďarsku. Dále společnost působí v dalších 18 zemích světa na 4 kontinentech. Konsolidované tržby společností dosáhly v roce 2012 téměř 132,5 miliard Kč. Koncern AGROFERT patří mezi největší firmy v České republice. Zemědělské společnosti koncernu se v České republice starají o více než 100 tisíc hektarů zemědělské půdy (naprostá většina půdy je v nájmu; jde o 1,26 % území České republiky nebo 2,84 % zemědělské půdy v ČR). Společnost do ledna 2014 řídil a do roku 2017 vlastnil Andrej Babiš, který ji kvůli novele zákona o střetu zájmů převedl na dva svěřenské fondy AB private trust I a AB private trust II. K roku 2017 koncern zaměstnával 33 tisíc zaměstnanců, z nich 22 tisíc v ČR.

Linky na další online zdroje

Zkusit najít slovo AGROFERT ve Wikislovníku

Zkusit najít termín AGROFERT ve Wikizdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem AGROFERT ve Wikimedia Commons

Hledat frázi AGROFERT ve vyhledávači Qwant

Vyhledat výraz AGROFERT ve fulltextu Seznam.cz

Hledat pojem AGROFERT ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo AGROFERT například ve ruském vyhledávači Yandex, v Google překladači, ve fulltextu Google.cz, v Microsoft Bing nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku jaká je definice termínu AGROFERT? resp. jaký je význam slova AGROFERT? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu AGROFERT, odpověď na dotaz co je to AGROFERT?. Víte např. kdo to je Ivana Trumpová? Znáte a víte kdo je Michael Faraday? Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste hledat odborný výraz AGROFERT i v jiné sekci než je kategorie politika. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na významy slov, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Máte-li chvilku času, podívejte se prosím na partnerskou stránku plnou obrázků vhodných na plochu počítače. Jsou zde stovky tapet v desítkách kategorií. Vybere si proto určitě každý.